Mes Noticies

24 octubre 2005
Dénia: Hui comencen les eliminatòries dels jocs fallers
El tradicional campionat del jocs fallers començarà a disputar-se hui dilluns amb la celebració de la primera jornada d’eliminatòries que tindrà lloc en el casal de la falla Diana. La primera ronda enfrontarà a les comissions de Campaments i Centro del grup A i a l’Oeste i Camp Roig del grup B. Amés de Campaments i Centro en el grup A competiran Saladar, Darrere del Castell, Diana i Baix la Mar. El grup B es completarà amb la participació de París Pedrera, Roques i Port Rotes. Cadascuna de les eliminatòries es jugaran en un casal diferent fins al 20 de febrer, dia en que es celebraran les semifinals en el centre social de Dénia. Els guanyadors passaran a la final que es disputarà el 22 de febrer també en les instal·lacions del Centre Social. El lliurament dels premis als guanyadors de cadascuna de les nou categories (dards, cinquet, mentirós, cau, chinchón, brisca, parchís, dòmino i al sis i mig) tindrà lloc durant la celebració del tradicional sopar de germanor.


del canfali digital
 
posted by JVC at 12:02, |

4 Comments:

A ver , si algun fallero , colaborador o amigo de la falla quiere jugar a algun juego de los aqui mencionados, que lo diga, que la ultima vez que hable con Salva habia juegos , donde no habia nadie apuntado, asi que si os apetece, animaros !!
pero que juegos? no sabia nada
Jose no te enteras , todos los años se hacen juegos de casales, si te animas, llama a Salva a ver los que quedan libres !!
Cati, en principio, si que va a haber fiesta, seria el lunes 31, ya os mando un mensaje a todos, lo que no queria era hacer reunion , dejarla para la semana proxima. Ya vorem !